Over mij

Hallo,

Ik ben Monique Huisman, van jongs af aan noemen ze mij Moos. Ik ben in 1971 geboren te Limmen en tot mijn 21e gewoond. Samen met mijn man Bert zijn we in 1990 verhuist naar de Wieringermeer, Hier zijn we samen met zijn ouders, broer en schoonzus een boerenbedrijf gestart met akkerbouw en veeteelt.

Sinds 2008 wonen wij nu op dit melkveebedrijf aan de Oosterkwelweg. Samen met onze 4 dochters willen wij nu een steentje bijdragen aan deze dagbesteding, vandaar de naam Moos&Co!

Vanaf mijn 19de ben ik al werkzaam in de zorg. Ik ben begonnen als kraamverzorgster en na 6 jaar de overstap gemaakt als verzorgende IG in een verzorgingshuis. Na verloop van tijd, miste ik het échte contact met de cliënten.
Ik ben toen voor 2 dagen terecht gekomen bij een dagbesteding, hier werk ik met veel plezier. Mede hierdoor heeft dit mij ertoe gebracht om Moos&Co op te zetten. Ik zie de deelnemers genieten van een dag(deel) tijdens de dagbesteding. Dit is wat ik heb gemist! Door mijn werkervaring weet ik dat (oudere) mensen graag in contact zijn met dieren en het buitenleven. Het lijkt mij een uitstekende combinatie om de dagbesteding en onze boerderij samen te laten komen!